Dr Detox Box sapkuur getest: review + ervaringen & kortingscode

Review van de sapkuren van DrDetoxBox

Detoxen met een sapkuur wordt snel populairder in Nederland en Vlaanderen. Maar werkt het ook? En hoe zit het met de versheid en smaak van dit soort kant- en klare sapkuren? Ik probeerde de drie dagen sapkuur van DrDetoxBox om dit uit te vinden. Dit detoxmerk is relatief nieuw maar al behoorlijk populair. In deze uitgebreide review leg ik je uit hoe detoxen met de DrDetoxBox sapkuren werkt en wat de voordelen en nadelen zijn van deze detoxboxen. Ook vind je hier ervaringen van andere gebruikers.

Na het lezen van deze pagina weet je als het goed is of de boxen van DrDetoxBox wat voor jou zijn!

15% korting op DrDetoxBox (code DTX15)

Wat is DrDetoxBox?

DrDetoxBox is een relatief nieuw merk dat kant- en klare detox-boxen verkoopt. Het concept bestaat uit een pakket van verse raw juices die je helpen om je lichaam te ontgiften.

Je kunt op de website kiezen voor een 3, 5 of 7-daagse kuur. Vervolgens ontvang je thuis een box met daarin alle verse sapjes en andere benodigdheden die je nodig hebt voor de sapvastenkuur. Je hoeft dus geen boodschappen te doen en ook niet in de weer met juicers of blenders, je kunt direct beginnen en hoeft verder zelf nergens over na te denken.

DrDetoxBox is opgericht door Jamahl Schoonhoven. Jamahl heeft al jaren ervaring in de wereld van juices en smoothies. Zo was hij de eigenaar van de Dr. Blend juice stores in Amsterdam. Sinds kort heeft hij zich met DrDetoxBox volledig toegelegd op het helpen van mensen om thuis te detoxen met behulp van kant- en klare juice-boxes.

Hoe werkt detoxen of sapvasten met de DrDetoxBox?

Detoxen met Dr Detox is simpel, je kiest op de website de kuur naar keuze uit en ontvangt deze dezelde dag (mits voor 9.40 besteld) of de volgende dag al in huis (mits voor 23.59 uur besteld). Je kunt kiezen uit meerdere boxes, afhankelijk van je wensen:

Instructies en schema van Dr. DetoxBox

Box 1, 3, 5, en 7 bestaan uit 6 verse juices en 3 shots per dag. De juices zijn verse sappen van 250 ML en de shots zijn kleine flesjes (60 ML) met sap met een wat pittigere smaak. De shots en juices wissel je af en drink je tussen 8.00 uur en 19.00 uur. Je neemt alleen deze juices en shots en eet verder niks. Wel kun je water en/of gemberthee drinken tijdens de kuur.

De juices en shots zijn genummerd, zodat je precies de volgorde van inname weet. Bovendien ontvang je een boekje met instructies voor de beste tijdstippen om de juices en shots te nemen.

Voor het beste resultaat raadt Dr Detox Box je aan om de kuur voor te bereiden, dat doe je door 2 dagen voor de cleanse:

Dr. Detox Box raadt aan om de kuur af te bouwen en twee dagen na de detox je aan dezelfde regels te houden.

Unboxing: wat ontvang je als je de DrDetoxBox bestelt?

Voor deze review heb ik Box Nr 3 geprobeerd, oftewel een driedaagse sapvastenkuur. Ik ontving de box keurig de dag nadat de bestelling was gedaan, bovendien werd ik zeer uitgebreid op de hoogte gehouden van elk stapje in het verzendproces.

Het sapvasten-pakket met alle verse juices

Op de foto zie je wat je ontvangt als je een sapkuur bestelt bij Dr. Detox. In het geval van de 3 dagen box gaat het om 27 flesjes met juices en shots en een mooi instructieboekje. Het geheel wordt gekoeld geleverd in een stevige kartonnen doos.

Mijn ervaring met de 3-daagse Dr Detox Box sapkuur

De meeste reviews voor sapkuren op internet focussen op hoe de beleving is van de reviewer. Ik kies ervoor om mijn reviews anders vorm te geven. Je vindt hier geen beschrijving van hoe de kuur voor mij was, omdat jij daar volgens mij niet zoveel aan hebt. Hieronder zie je waar ik op heb gelet bij de Dr. Detox kuur, met erachter mijn oordeel:

Voordelen van de DrDetoxBox

Dit zijn de grootste voordelen van deze sapkuren:

Nadelen van de DrDetoxBox

Dit zijn wat mij betreft de grootste nadelen van de DrDetoxBox:

Ervaringen met Dr Detox op internet

Wie kijkt op de facebookpagina van DrDetoxBox komt nog veel ervaringen tegen van de Dr. Blend juicebars, een eerder bedrijf van de oprichter. Dat kan wat verwarrend zijn, maar is een gevolg van dat de detoxboxen nog relatief nieuw zijn. Gelukkig staan er wel al veel ervaringen met de detoxboxen op andere review-platforms.

Drdetoxbox reviews op kiyoh

Op de grote reviewsite kiyoh scoort DrDetoxBox op het moment van schrijven een 9.4 uit 32 beoordelingen. Bovendien raadt 100% van de consumenten het bedrijf aan.

Hieronder vind je enkele andere ervaringen zoals ik ze tegenkwam op internet:

Dr. detoxbox reviews op kiyoh De ervaring van Maaike met de Dr. Detox Box

Tot Slot: goede koop of niet?

Hoewel detoxen niet nodig is om je lichaam te ontgiften - je lichaam kan zichzelf prima reinigen - zijn er genoeg redenen om toch eens een sapkuur te proberen. Een detox is bijvoorbeeld een goed moment om te resetten en je zelf bewust te maken van je eigen (eet)gedrag. Met een detox kun je ook je wilskracht en zelfvertrouwen vergroten. Immers, als je een sapkuur succesvol ten einde kunt brengen, dan kun je nog veel meer. Veel mensen voelen zich daarom goed en energieker na een kuur. Ook vinden ze hun haar en huid er mooier uitzien en vallen ze vaak wat kilo's af.

Als je overweegt om voor de eerste keer een detox / sapkuur te volgen, dan raad ik je aan om een kant- en klare kuur te kiezen. Hierbij hoef je weinig na te denken en weinig zelf te doen, daardoor hou je het makkelijker vol. Bovendien zorgt een kant- en klare kuur ervoor dat je voedingsstoffen in de juiste verhoudingen binnen krijgt.

Mocht je graag een keer zo'n kant- en klare kuur willen volgen dan is de Dr. DetoxBox wat mij betreft een zeer goede keuze. De sapjes zijn lekker en toegankelijk en door de HPP techniek langer houdbaar dan andere kuren. Aan de samenstelling van de sapjes kun je zien dat er goed nagedacht is over deze kuur. De juices zijn daarom lekker, en de kuur is ook nog eens goed vol te houden. De meeste mensen behalen dan ook mooie resultaten met de kuren van Dr. Detox, zoals je ook hebt kunnen zien in de ervaringen op deze pagina.

Dr. Detox Box sapkuur bestellen met 15% korting

Wil je graag eens een sapkuur van DrDetoxBox proberen? Klik dan hier voor de kortingspagina en maak vervolgens gebruik van de kortingscode DTX15 bij het afrekenen, je krijgt dan 15% korting.

Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl