Dieet Pro shakes: ervaringen & de voordelen en nadelen

Dieet Pro - ervaringen en de voordelen & nadelen

Dieet Pro is in 2017 een van de meest verkochte afslankshakes van Nederland en België. Alleen in Nederland al zijn er tienduizenden gebruikers van deze eiwitshakes. Overweeg je dit product te kopen? Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen met Dieet Pro en lees je wat de voordelen en nadelen van Dieet Pro zijn.

Ook vind je hier info over het eetschema dat je volgt met dit dieet en lees je waar je Dieet Pro allemaal kunt kopen.

Ben je op zoek naar actuele Dieet Pro kortingen en aanbiedingen? Druk dan op de knop hieronder:

Actuele kortingen Dieet Pro

En dus veel recente ervaringen (2017) van anderen met Dieet Pro. Zoals deze ervaring van Joke.

Joke's ervaringen met Dieet Pro

Wat is Dieet Pro & hoe is het eetschema?

Dieet Pro is een dieet dat bestaat uit maaltijdvervangers in de vorm van shakes. De shakes van Dieet Pro zijn rijk aan eiwitten. Dit helpt de stofwisseling te stimuleren en de eetlust te onderdrukken. Daarom werken eiwitshakes erg goed als je snel wilt afvallen.

Het eetschema bestaat uit dagelijks 2 shakes, één 's morgens en één 's middags. Daarnaast eet je tussendoor diverse kleine gerechten en kun je gewoon avondeten.

Voedingswaarden en ingredienten van de shakes

Het Dieet Pro eetschema ziet er min of meer als volgt uit:

Het hoofdbestanddeel van de shakes is eiwit. Maar naast eiwitten bevatten de shakes ook een paar andere ingrediënten die de stofwisseling en vetverbranding stimuleren:

Je kunt de shakes in 7 smaken bestellen, namelijk aardbei, vanille, kokos, banaan, cappuccino, chocolade en kers. Alle smaken zijn naar keuze te bereiden met water, (amandel)melk of yoghurt. In elke pot zit een maatschep zodat je precies de juiste hoeveelheid poeder gebruikt voor je shakes.

De voordelen van Dieet Pro

Dieet Pro shakes hebben een paar voordelen:

Nadelen van Dieet Pro

Zoals alle dieetshakes heeft ook Dieet Pro zijn nadelen.

Echte ervaringen met Dieet Pro

Wie op internet zoekt naar ervaringen met Dieet Pro komt veel ervaringen tegen die niet bepaald echt overkomen. Daarom heb ik gekeken op Facebook naar ervaringen van echte mensen, die zie je hier onder.

De meeste gebruikers van Dieet Pro zijn positief en hebben mooie resultaten behaald. Al kwam ik, zoals eigenlijk bij elk product, ook wel wat mensen tegen waarbij het dieet niet tot het gewenste resultaat leidde.

Hieronder vind je de ervaringen met Dieet Pro zoals ik ze begin 2017 tegenkwam.

Online ervaringen met de Dieet Pro eiwitshakes

Waar is Dieet Pro te koop?

Dieet Pro is te koop in diverse winkels, zoals drogisterijen. Je kunt het bijvoorbeeld kopen bij de Tuinen. Het is echter het meest voordelig om Dieet Pro direct bij de fabrikant online te bestellen, als je daar minimaal 1 pot van 500 gram bestelt dan betaal je 0 euro verzendkosten. Bestellen met korting kun je hier doen.

Dieet Pro actie

Hoe zorg je voor het beste resultaat met Dieet Pro?

Om zoveel mogelijk af te vallen met Dieet Pro raadt de fabrikant het volgende aan:

Ten Slotte: een goede koop of niet?

Als je overweegt om Dieet Pro te proberen dan wil je vast graag weten of dit product een goede koop is of niet. Het korte antwoord: Als je graag met shakes, snel en goedkoop wilt afvallen dan is Dieet Pro wat mij betreft een goede koop.

Betekent dat dat dit de beste manier is om af te vallen? Nee, ik geloof zelf er in dat afvallen met echte en gezonde voeding uiteindelijk altijd beter is. Maar dit duurt ook langer natuurlijk. Heb je daar niet het geduld voor, dan kun je op een veilige en effectieve manier kiezen voor Dieet Pro. Van de shakes die ik heb geprobeerd en gezien is dit absoluut de beste om snel af te vallen.

Bekijk het overzicht van Dieet Pro shakes.

Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl