Dieet Pro shakes: ervaringen, aanbiedingen & de voordelen en nadelen

Dieet Pro - ervaringen en de voordelen & nadelen

Dieet Pro is in 2018 een van de meest verkochte afslankshakes van Nederland en België. Alleen in Nederland al zijn er tienduizenden gebruikers van deze eiwitshakes. Overweeg je dit product te kopen? Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen met Dieet Pro en lees je wat de voordelen en nadelen van Dieet Pro zijn. Ook vind je hier actuele aanbiedingen.

Ook vind je hier info over het eetschema dat je volgt met dit dieet en lees je waar je Dieet Pro allemaal kunt kopen.

Ben je op zoek naar actuele Dieet Pro kortingen en aanbiedingen? Druk dan op de knop hieronder:

Actuele kortingen Dieet Pro

En dus veel recente ervaringen (2017 & 2018) van anderen met Dieet Pro. Zoals deze ervaring van Joke die ik op Facebook tegenkwam:

Joke's ervaringen met Dieet Pro

Wat is Dieet Pro & hoe is het eetschema?

Dieet Pro is een dieet dat bestaat uit maaltijdvervangers in de vorm van shakes. De shakes van Dieet Pro zijn rijk aan eiwitten. Dit helpt de stofwisseling te stimuleren en de eetlust te onderdrukken. Daarom werken eiwitshakes erg goed als je snel wilt afvallen.

Het eetschema bestaat uit dagelijks 2 shakes, één 's morgens en één 's middags. Daarnaast eet je tussendoor diverse kleine gerechten en kun je gewoon avondeten.

Voedingswaarden en ingredienten van de shakes

Het Dieet Pro eetschema ziet er min of meer als volgt uit:

Het hoofdbestanddeel van de shakes is eiwit. Maar naast eiwitten bevatten de shakes ook een paar andere ingrediënten die de stofwisseling en vetverbranding stimuleren:

Je kunt de shakes in 7 smaken bestellen, namelijk aardbei, vanille, kokos, banaan, cappuccino, chocolade en kers. Alle smaken zijn naar keuze te bereiden met water, (amandel)melk of yoghurt. In elke pot zit een maatschep zodat je precies de juiste hoeveelheid poeder gebruikt voor je shakes.

De voordelen van Dieet Pro

Dieet Pro shakes hebben een paar voordelen:

Nadelen van Dieet Pro

Zoals alle dieetshakes heeft ook Dieet Pro zijn nadelen.

Echte ervaringen met Dieet Pro

Wie op internet zoekt naar ervaringen met Dieet Pro komt veel ervaringen tegen die niet bepaald echt overkomen. Zo zijn er recensenten die je graag hun eigen product willen verkopen en daarom erg negatief schrijven over dieet Pro.

Ik pak het hier anders aan, omdat ik je graag de ervaringen wil laten zien van mensen die Dieet Pro echt zelf hebben gebruikt. Daarom heb ik gekeken op Facebook naar ervaringen van echte mensen. Deze ervaringen zie je hieronder.

De meeste gebruikers van Dieet Pro zijn positief en hebben mooie resultaten behaald. Al kwam ik, zoals eigenlijk bij elk product, ook wel wat mensen tegen waarbij het dieet niet tot het gewenste resultaat leidde.

Hieronder vind je de ervaringen met Dieet Pro zoals ik ze in 2017 en 2018 tegenkwam.

Review van Dieet Pro Online ervaringen met de Dieet Pro eiwitshakes

Dieet Pro is daarnaast erg bekend van Lisa Lois. Zij was in 2009 de winnaar van het televisietalentenjachtprogramma X Factor. In 2015 is zij met Dieet Pro shakes 30 kg afgevallen. Hieronder lees je haar ervaring.

Lisa Lois is afgevallen met Dieet Pro

Waar is Dieet Pro te koop?

Dieet Pro is te koop bij diverse verkooppunten, zowel online als in de winkelstraat. Je kunt het bijvoorbeeld kopen bij drogisterijen als de Kruivat of Etos. Al moet ik zeggen dat lang niet elke drogisterij de potten altijd op voorraad heeft. Bovendien zijn de potten vaak ook alleen maar tijdelijk in het assortiment, dit is bijvoorbeeld geregeld zo bij de Kruidvat. Het kan daarom soms even speuren zijn voor je de shakes vindt. Het makkelijkste en goedkoopste is het dan vaak ook om de shakes online te kopen.

Er zijn verschillende opties om Dieet Pro aanbiedingen online aan te schaffen:

Hoe zorg je voor het beste resultaat met Dieet Pro?

Om zoveel mogelijk af te vallen met Dieet Pro raadt de fabrikant het volgende aan:

Ten Slotte: een goede koop of niet?

Als je overweegt om Dieet Pro te proberen dan wil je vast graag weten of dit product een goede koop is of niet. Het korte antwoord: Als je graag met shakes, snel en goedkoop wilt afvallen dan is Dieet Pro wat mij betreft een goede koop.

Betekent dat, dat dit de beste manier is om af te vallen? Nee, ik geloof zelf er in dat afvallen met echte en gezonde voeding uiteindelijk altijd beter is. Maar dit duurt ook langer natuurlijk. Heb je daar niet het geduld voor, dan kun je op een veilige en effectieve manier kiezen voor Dieet Pro. Van de shakes die ik heb geprobeerd en gezien is dit absoluut de beste om snel af te vallen.

Bekijk Dieet Pro shakes aanbiedingen.

Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl