Eerlijke ervaringen Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Overweeg jij om een koolhydraatarm dieet te gaan volgen? Wil je het Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen en ben je op zoek naar ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina! Ik heb voor jou namelijk de echte ervaringen van kopers van dit afslankprogramma en deze manier van eten opgezocht. Daarnaast beschrijf ik hier kort wat ik zelf van dit programma van Niels Bosman vind en wat de voordelen en nadelen zijn van het Koolhydraatarm 50 dagen Programma.

Als je deze review helemaal door hebt gelezen dan heb je als het goed is een antwoord op de onderstaande vragen gehad:

Actuele kortingen 50 dagen Programma

De meeste mensen die mij schrijven over het Koolhydraatarm 50 dagen programma zijn op zoek naar ervaringen van kopers. Daarom wil ik daar graag mee beginnen.

Ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Wie zoekt op internet komt veel ervaringen tegen. Maar vaak is niet duidelijk wie er nou precies achter de websites zitten waarop die ervaringen staan. Ook is vaak niet duidelijk wat voor belangen zij hebben bij het schrijven van hun ervaringen. Daarom kies ik er voor om op sociale media op zoek te gaan naar ervaringen. Dit geeft een eerlijk beeld van de meningen van de echte kopers van het product.

Onderstaande ervaringen zijn zoals ik ze aantrof op Facebook, ik heb alleen de achternamen weggehaald om de privacy van de mensen te beschermen.

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 programma

De meeste ervaringen en reacties die ik tegenkwam waren positief. Maar ik kwam ook wel wat negatieve reacties tegen. Hier zie je hoe de negatieve en positieve recensies zich op Facebook tot elkaar verhouden.

Recensies van Niels Bosman en Makkelijk Afvallen

Met een gemiddelde van 4,5 op 5 sterren zijn er dus veel meer positieve dan negatieve ervaringen.

De negatieve reacties gaan er vooral over dat veel mensen een echt boek verwachten. Voor de duidelijkheid; dit is dus niet zo. Je ontvangt een PDF die je vervolgens op je smartphone, tablet, laptop of e-reader kunt bekijken.

Wil je liever een 'echt' fysiek boek met koolhydraatarme recepten kopen, dan raad ik je bijvoorbeeld de Receptenbijbel aan.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman de schrijver van 50 dagen Koolhydraatarm

Niels Bosman is een online marketeer. Dat betekent dat hij vooral goed weet hoe hij producten kan verkopen op het internet. Maar waarom begint een marketeer over afvallen te schrijven? Niels zegt dat hij altijd al geïnteresseerd is geweest in sporten, koken en gezond leven. En in 2016 heeft hij besloten om daar over te gaan bloggen op de site MakkelijkAfvallen.eu.

Of dit echt waar is, of dat hij is begonnen met bloggen omdat hij een gat in de markt zag, is maar moeilijk te controleren. Wel is het zo dat hij tenminste een jaar lang heeft geblogd zonder daarbij iets te verkopen. Dus dat spreekt in elk geval in het voordeel van Niels: Als het hem alleen om het geld te doen was geweest dan had hij wel eerder al een product proberen te verkopen.

Niels omschrijft het doel van zijn website MakkelijkAfvallen.eu al volgt: "Ik help vrouwen om gewicht te verliezen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Mijn specialiteit is koolhydraatarme recepten. Ik sta dagelijks in de keuken om nieuwe recepten te maken, hierover blog ik vervolgens."

Is Niels Bosman te vertrouwen?

In de afslankbranche wordt nogal wat beweerd, en helaas vaak onder schuilnamen. Gelukkig blogt Niels Bosman onder zijn eigen naam en gebruikt hij ook zijn eigen foto's. Dit betekent dat hij achter zijn product staat. Dit blijkt ook uit de manier waarop hij met zijn klanten communiceert.

Erg belangrijk vind ik dat je als klant altijd je geld terug kunt vragen bij Niels Bosman. Dus als je niet tevreden bent dan stuur je een mailtje en krijg je je geld teruggestort. Wat dat betreft loop je geen risico.

Bij mijn proefbestelling ging alles goed en kreeg ik mijn product keurig digitaal geleverd. Wat dat betreft lijkt Niels dus goed te vertrouwen.

Ook heb ik de klantenservice gemaild om te kijken of ze snel antwoorden op vragen en klachten. Ook dit was gelukkig het geval. Ik had binnen enkele uren al een antwoord.

De voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Hieronder lees je in het kort wat volgens mij de voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm programma zijn:

De voordelen van het 50 dagen Koolhydraatarm Programma:

De nadelen van het 50 dagen Programma:

Conclusie: Goede koop of niet?

Als je mij al een tijdje leest dan weet je dat ik een voorstander ben van het minderen van koolhydraten en juist aanmoedig om wat meer eiwitten te eten.

De recepten van Niels Bosman zijn min of meer op die manier samengesteld, al bevatten ze naar mijn zin wel wat weinig koolhydraten. Dat er zo weinig koolhydraten in de recepten zitten zal er echter wel voor zorgen dat je zeer snel zult afvallen.

Omdat je het 50 dagen programma geheel risicoloos kunt uitproberen - bevalt het niet dan krijg je je geld terug gestort - is dit programma wat mij betreft een prima koop.

Speciale korting 50 dagen Programma


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl