Eerlijke ervaringen Koolhydraatarm 50 dagen menu van Niels Bosman

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Overweeg je om het Koolhydraatarm 50 dagen programma te kopen en ben je op zoek naar ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina! Ik heb hier voor jou de echte ervaringen van kopers van dit afslankprogramma verzameld. Daarnaast lees je hier wat ik van dit programma van Niels Bosman vind en wat de voordelen en nadelen zijn van het Koolhydraatarm 50 dagen Programma.

Als je deze review helemaal door hebt gelezen dan heb je als het goed is een antwoord op de onderstaande vragen gehad:

Actuele kortingen 50 dagen Programma

De meeste mensen die mij schrijven over het Koolhydraatarm 50 dagen programma zijn op zoek naar ervaringen van kopers. Daarom wil ik daar graag mee beginnen.

Ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen menu

Wie zoekt op internet komt veel ervaringen tegen. Maar vaak is niet duidelijk wie er nou precies achter de websites zitten waarop die ervaringen staan. Ook is vaak niet duidelijk wat voor belangen zij hebben bij het schrijven van hun ervaringen. Daarom kies ik er voor om op sociale media op zoek te gaan naar ervaringen. Dit geeft een eerlijk beeld van de meningen van de echte kopers van het product.

Onderstaande ervaringen zijn zoals ik ze aantrof op Facebook. De ervaringen zijn echt maar wel bewerkt, ik heb de achternamen weggehaald om de privacy van de mensen te beschermen. De inhoud van de ervaringen is echter 100% echt.

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 programma

De meeste ervaringen en reacties die ik tegenkwam waren positief. Maar ik kwam ook wel wat negatieve reacties tegen. Hier zie je hoe de negatieve en positieve recensies zich op Facebook tot elkaar verhouden.

Recensies van Niels Bosman en Makkelijk Afvallen

Met een gemiddelde van 4,5 op 5 sterren zijn er dus veel meer positieve dan negatieve ervaringen.

De negatieve reacties gaan er vooral over dat veel mensen een echt boek verwachten. Voor de duidelijkheid; dit is dus niet zo. Je ontvangt een PDF die je vervolgens op je smartphone, tablet, laptop of e-reader kunt bekijken.

Wil je liever een 'echt' fysiek boek met koolhydraatarme recepten kopen, dan raad ik je bijvoorbeeld de Receptenbijbel aan.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman de schrijver van 50 dagen Koolhydraatarm

Om een antwoord op deze vraag te kunnen geven, heb ik het internet afgestruind. Te beginnen op de de website van Niels Bosman zelf. Daar zegt hij dat hij altijd al geïnteresseerd is geweest in sporten, koken en gezond leven. In 2014 heeft hij uiteindelijk besloten om ook over zijn passie te gaan bloggen op de site MakkelijkAfvallen.eu.

Niels is voor zover ik heb kunnen ontdekken geen diëtist of voedingswetenschapper. Wel blijkt uit zijn website dat hij zich goed heeft ingelezen in de materie en zich gespecialiseerd heeft in de koolhydraatarme levensstijl. Ook krijgt hij hulp van een paar afslankcoaches die werken bij MakkelijkAfvallen, namelijk Amber ter Haar en Sierk Keuning. Genoeg expertise dus, dat doet me altijd goed om te zien.

Of Niels echt is gaan bloggen uit passie, of dat hij is begonnen met bloggen omdat hij een gat in de markt zag, is maar moeilijk te controleren. Wel is het zo dat hij tenminste een jaar lang heeft geblogd zonder daarbij iets te verkopen. Dus dat spreekt in elk geval in het voordeel van Niels: Als het hem alleen om het geld te doen was geweest dan had hij wel eerder al een product proberen te verkopen.

Is Niels Bosman te vertrouwen?

Uiteraard heb ik voor deze review - en om te testen of Niels te vertrouwen is - het boek besteld en de PDF gedownload. Bij mijn proefbestelling ging alles goed en kreeg ik mijn product keurig digitaal geleverd. Wat dat betreft lijkt Niels dus goed te vertrouwen.

Ook heb ik de klantenservice gemaild om te kijken of ze snel antwoorden op vragen en klachten. Ook dit was gelukkig het geval. Ik had binnen enkele uren al een antwoord.

In de afslankbranche wordt nogal wat beweerd, en helaas vaak onder schuilnamen. Gelukkig blogt Niels Bosman onder zijn eigen naam en gebruikt hij ook zijn eigen foto's. Dit betekent dat hij achter zijn product staat. Dit blijkt ook wel uit de manier waarop hij met zijn klanten communiceert en het aantal mensen dat zijn programma al gevolgd heeft (>10.000 mensen).

Verder vind ik het erg belangrijk dat je als klant altijd je geld terug kunt vragen bij Niels Bosman. Dus als je niet tevreden bent dan stuur je een mailtje en krijg je je geld teruggestort. Wat dat betreft loop je geen risico. Een duidelijk pluspunt.

De voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Hieronder lees je in het kort wat voor mij de voordelen en nadelen van het 50 Koolhydraatarm Menu zijn:

De voordelen van het 50 dagen Koolhydraatarm Programma:

De nadelen van het 50 dagen Programma:

Conclusie: een goede koop of niet?

Als je mijn website al een tijdje volgt, dan weet je dat ik een voorstander ben van het minderen van koolhydraten. Ook moedig ik mijn lezers aan om juist wat meer eiwitten te eten als ze willen afslanken.

De recepten van Niels Bosman zijn precies volgens deze formule die ik aanraad samengesteld: ze bevatten weinig koolhydraten en juist relatief wat meer eiwitten. Met dit 50 Dagen Programma kun je dus prima op een gezonde manier gaan afvallen.

Wel moet ik zeggen dat sommige recepten naar mijn zin wat te weinig koolhydraten bevatten. Dat er zo weinig koolhydraten in de recepten zitten zal er echter wel voor zorgen dat je zeer snel zult afvallen. Dus als dat je doel is, dan is dat alleen maar een voordeel.

Samenvattend: is jouw doel:

Dan is het 50 Dagen Programma wat mij betreft een prima keuze.

Bekijk hier actuele kortingen voor het 50 dagen Programma


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl