Afvallen met eiwitshakes: ervaringen met de beste shakes van 2017

Eiwitrijk dieet

Eiwitshakes zijn ongekend populair; vele bekende en minder bekende Nederlanders hebben dankzij het eten van meer eiwitten kilo's verloren. Daarnaast zijn bijna alle op dit moment populaire diëten gebaseerd op een hoge eiwitinname. Eiwitten werken, zo blijkt. Veel mensen kopen daarom eiwitpoeder, producten verrijkt met eiwitten of eiwitshakes om af te vallen.

Ben jij van plan een eiwitdieet met shakes te gaan volgen? Op deze pagina leg ik je objectief uit waar je op moet letten bij het kopen van eiwitshakes. Ook vind je hier een uitgebreid overzicht van de beste eiwitshakes.

Afvallen met eiwitshakes - werkt het?

De kracht van een dieet met veel eiwitten is dat je zonder honger snel vet kunt verbranden. Dit is waarom eiwitdiëten zo succesvol zijn:

Eiwitshakes maak je met eiwitpoeder

Door deze drievoudige werking zijn eiwitshakes vaak effectief om snel gewicht te verliezen.

Waar je op moet letten bij het kopen van eiwitshakes

Er zijn een paar zaken waar je op kunt letten als je een eiwitproduct wilt kopen. Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje.

Wat zijn de beste eiwitshakes?

Ik heb zelf diverse eiwitdiëten en eiwitpoeders gebruikt. Voor mensen die graag vet willen verbranden en die op zoek zijn naar een eiwitdieet waarbij niet hoeft te worden gesport, raad ik de volgende producten aan.

Beste eiwitshake om af te vallen: Dieet Pro

Dieet Pro Schema voorbeeld

Dieet Pro is in Nederland al drie jaar de best verkochte eiwitshake. Ook in 2017 is dit nog steeds de beste eiwitshake die je kunt kopen. Op internet vind je dan ook honderden positieve ervaringen met deze eiwitshake.

De eiwitshakes van Dieet Pro verschillen op een aantal belangrijke punten van andere dieetshakes. De Dieet Pro shakes:

Dieet Pro is te bestellen in 7 smaken:

Een pot Dieet Pro van 500 gram bevat poeder voor 22 eiwitshakes. Dieet Pro raad aan om te beginnen met 2 eiwitshakes per dag: een shake in de morgen en een shake in de avond.

Tussen de shakes door kun je vervolgens wat kleine maaltijden eten, de recepten hiervoor vind je op de website van Dieet Pro. 's Avonds eet je gewoon normaal. Dit maakt het dieet ook goed uit te voeren met je gezin.

Dieet Pro ervaringen

Zoals ik al eerder zei, vind je op het internet erg veel positieve ervaringen met Dieet Pro. Hieronder vind je een paar ervaringen die ik onlangs tegenkwam op Facebook. Ik ben maar een paar negatieve reacties tegengekomen. Zoals altijd met diëten werkt niet alles voor iedereen even goed.

Dieet Pro ervaringen

Bekijk het Dieet Pro Assortiment.

Meest gevarieerde eiwitshake: Weight Care shakes

Zie je er tegen op om elke dag dezelfde shakes te nemen maar wil je wel graag afvallen met een eiwitdieet? Dan is Weight Care waarschijnlijk een goede keuze voor jou.

Weight Care is vergelijkbaar met Dieet Pro. Ook dit is een eiwitshake die je als maaltijdvervanger neemt, maar het verschil met Dieet Pro is dat je niet alleen shakes kunt nemen, maar ook:

Weight Care minikuur

Bij Weight Care neem je afhankelijk van jouw afslankdoel in plaats van je gewone maaltijden 1 of 2 Weight Care maaltijdvervangers per dag. Je kunt zelf kiezen welke producten je neemt.

Je ontvangt van Weight Care bij je eiwitrijke producten ook diverse tips, recepten en voorbeelddagschema's. Bovendien krijg je uitgebreid advies van de Weight Care voedingscoaches.

Weight Care ervaringen

Hieronder vind je de ervaringen van anderen met Weight Care zoals ik deze recent tegenkwam op Facebook.

Weight Care minikuur

Weight Care proberen? Bestel hier met 33% korting.

Beste complete eiwitdieet

Afvallen met het Vitadis dieet

Ben je op zoek naar een compleet eiwitdieet? Dat alle producten bevat die je nodig hebt om een week eiwitrijk te eten? Dan raad ik je het Vitadis dieet aan.

De producten van Vitadis zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en smaken bovendien erg lekker. Met Vitadis is het mogelijk om in een week tijd enkele kilo's af te vallen.

Enkele producten uit het eiwitdieet van Vitadis

Het eiwitdieet van Vitadis bestaat uit diverse met eiwit verrijkte producten, waaronder:

Lees meer over het Vitadis eiwitdieet.

Ten Slotte: is het wel gezond en veilig om veel eiwit te eten?

Er is geen bewijs dat het eten van veel eiwitten schadelijk is zo lang je verder gezond bent. Mensen met nierziekte of suikerziekte kunnen vaak beter niet te veel eiwitten eten. Heb je geen last van diabetes of een nierziekte? Dan zijn er eigenlijk geen nadelen aan het eten van meer eiwitten.

Er is veel en overtuigend wetenschappelijk bewijs dat de voordelen van het eten van eiwitten onderstreept. Mocht je het interessant vinden om de wetenschappelijke achtergronden te lezen over proteïnerijk eten, dan raad ik je aan deze pagina van de Harvard universiteit te lezen.

Eiwitdiëten werken zo goed omdat je minder energie binnenkrijgt en tegelijkertijd weinig honger hebt. Hierdoor verbrand je vet en is het bovendien goed vol te houden.

Toch zijn niet alle eiwitdiëten en eiwitproducten even geschikt om af te vallen. Zo zijn niet alle eiwitten hetzelfde. De producten die ik op deze pagina genoemd heb zijn in elk geval veilig en goed.

Ontwikkeld door jannico.nl