Ervaringen met Rapid Fatloss methode + Bioprofiel jaartraject van Jesse van der Velde

Recensie en ervaringen met Jesse van der Velde

Niet iedereen lukt het om alleen de juiste keuzes te maken om blijvend en gezond af te vallen. Voor deze mensen bieden diëten op maat een goede oplossing. Eén van deze persoonlijke afslankprogramma's is het Bioprofiel programma met de Rapid Fatloss methode. Op deze pagina lees je ervaringen van kopers met dit programma.

Op deze pagina lees je daarnaast of het effect heeft om een online afslankmethode te volgen. De ervaringen met Jesse's programma's vind je verderop op deze pagina.

Heeft afvallen via een online afvalmethode effect?

Voordat je meer leest over de Rapid Fatloss + Bioprofiel methode lijkt het me slim als we eerst wat meer kijken naar het effect van online afvalmethodes. Want heeft afvallen met zo'n methode eigenlijk wel effect?

Wetenschappelijke onderzoeken

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat afvalpogingen succesvoller zijn als er sprake is van:

Deze ondersteuning kun je krijgen door naar een diëtist of personal coach te gaan of door je aan te melden voor een afvalcursus. Mensen die zich laten begeleiden via een afslankmethode verliezen tot 1,5x meer gewicht dan mensen die op eigen houtje aan de slag gaan. Bovendien blijven de kilo's er vaker af. Zo blijkt onder andere uit een onderzoek van het Miriam Hospital's Weight Control and Diabetes Research Center in Providence.

De beste afvalmethode, waar heb ik op gelet?

Bij het kiezen van de beste online afvalmethode heb ik met name aandacht besteed aan de volgende zaken:

Wat is de beste afvalmethode?

Er zijn verschillende methodes die goed aansluiten bij wat ik belangrijk vind in een afvalmethode. Zo is het programma van Weight Watchers een uitstekende methode om af te vallen. De maandelijks terugkerende kosten en het gebrek aan aandacht voor hormonale disbalans maken echter dat het programma niet als beste uit de bus komt.

Wat mij betreft is de Rapid Fat loss methode + het Bioprofiel jaartraject van Jesse van der Velde op dit moment de beste afvalmethode. Hieronder lees je waarom ik dat vind.

Recensie van het Rapid Fatloss + Bioprofiel programma

Jesse van der Velde biedt een ontzettend uitgebreid programma. Je kunt aan het programma zien dat Jesse al jaren ervaring heeft met het begeleiden van mensen bij het afvallen. Het programma is erg wetenschappelijk, maar toch ook erg makkelijk in de praktijk te brengen. Vooral de weekmenu's helpen hier erg bij.

Als je de Rapid Fatloss methode + Bioprofiel gaat volgen dan ontvang je een uitgebreide analyse en dieetadviezen op maat. Zeker voor die mensen waarbij het afvallen maar niet wil lukken met 'algemene afvaltips' kunnen dit soort diëten op maat een uitkomst zijn. Je leert namelijk precies welke voedingsmiddelen voor jou funest zijn en welke juist een extra postief effect op je lichaam hebben.

Het Bioprofiel jaartraject begint met de Rapid Fat loss methode. Dit is een periode van drie weken waarin je de vetverbranding maximaal stimuleert.

Dit programma van Jesse van der Velde werkt omdat het je leert om gezonde en verzadigende keuzes te maken. Je ontwikkelt zo een evenwichtig voedingspatroon en leert goede eetgewoontes aan. Bovendien worden hormonale disbalansen, vaak de oorzaak van hardnekkig vet in de probleemzones, met de Bioprofiel methode gecorrigeerd.

Maar misschien wel de drie belangrijkste eigenschappen van het Rapid Fatloss + Bioprofiel programma:

Ervaringen met de Rapid Fatloss Methode + Bioprofiel jaartraject

Omdat mijn mening maar één mening is heb ik ook aan anderen wat ervaringen met de Rapid Fatloss (RFL) + Bioprofiel methode gevraagd.

'Ik eet nu de hele dag door en heb veel meer energie en toch val ik af. Dat is dus de kracht van echte voeding! De eerste week was ik 2 kilo afgevallen en daarna ging het alleen maar sneller. '
Ervaring van Claudia

'Vanaf januari volgen mijn man en ik jouw methoden. We zijn allebei zo'n 9 kilo afgevallen en dat maakt mij zo'n 65 kg bij een lengte van 1.79 cm. Heerlijk! We zijn 10 jaar geleden begonnen met een low carb dieet en dat was eigenlijk enorm beperkend. Nu is het makkelijk om 'echte' voeding te kiezen en daarmee veel meer energie te hebben dan voorheen. Ik slaap beter en voel me overdag veel bruisender. Ook het sporten bevalt goed. Ik ben van nature absoluut geen beweger, maar vind het enorm kicken. En dat ik buikspieren had, heb ik nooit geweten! Jesse, ontzettend bedankt voor het delen van je kennis (ik kijk ook nog dagelijks of er nieuws is op je blog). Je hebt ons een nieuw leven gegeven!'
Ervaring met Jesse van der Velde van Angela

RFL ervaring op Facebook

Mede dankzij jou Jesse maak ik echt ENORME sprongen voorwaarts met mijn gezondheid. Ik ben in 2 maand al 14 kilo kwijt, heb totaal geen last meer van mijn gevoelige knie en voel me super energiek. Bedankt!
Ervaring van Fred met de Rapid Fatloss methode van Jesse van der Velde

Ervaring met de Rapid Fatloss methode van Annemarie
Ervaring van Vetvrij met Jesse van der Velde

Ervaring van VetVrij met de Rapid Fatloss methode van Jesse van der Velde

De hele Rapid Fatloss methode in beeld

Nadelen van de Rapid Fatloss + Bioprofiel methode van Jesse van der Velde

Zoals alles zijn voor- en nadelen heeft, geldt dat ook voor de Rapid Fatloss methode.

Wat mij betreft zijn er twee grote nadelen aan deze methode:

  1. De Rapid Fatloss methode biedt alleen begeleiding via het internet. Dat betekent dat er dus niet letterlijk iemand bij je op de stoep staat die je gaat motiveren om de juiste dingen te doen.
  2. Het kost geld om de Rapid Fatloss methode te volgen. Al zijn deze kosten relatief laag: voor de prijs van een paar consulten bij een diëtist krijg je een complete afslankmethode + ondersteuning voor een jaar (afhankelijk van het traject dat je kiest).

Ten Slotte

Heb je genoeg van aanmodderen met je gewicht en lijn? Wil je voor eens en voor altijd leren wat je nu wel en niet kunt eten? Wil je graag meer inzicht krijgen in je eigen lichaam? Dan zijn de methodes van Jesse van der Velde wat voor jou.

Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl