Review: Het Koolhydraatarm 50 dagen Programma van Niels Bosman

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Overweeg je om het Koolhydraatarm 50 dagen programma versie 2.0 van Niels Bosman te kopen en ben je op zoek naar ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina! In deze uitgebreide review lees je de echte ervaringen van kopers van dit afslankprogramma. Daarnaast vertel ik je wat ik van dit programma van Niels Bosman vind en wat de voordelen en nadelen zijn van het Koolhydraatarm 50 dagen Programma.

Als je deze review helemaal door hebt gelezen dan heb je als het goed is een antwoord op de onderstaande vragen gehad:

Actuele kortingen 50 dagen Programma

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Het KH 50 Dagen Programma is een compleet programma van het platform MakkelijkAfvallen. Dit programma helpt je om binnen 50 dagen over te schakelen naar koolhydraatarm eten. Het programma bestaat uit een hardcover boek en diverse online extra's.

Zoals de naam al zegt is dit programma gebaseerd op het koolhydraatarme dieet. Dat betekent dat je minder brood, pasta, rijst en koek/snoep mag eten. In plaats van koolhydraatrijke voedingsmiddelen neem je meer eiwitten en gezonde vetten. Je hoeft dus niet per se minder te eten, maar anders.

De recepten zijn zo samengesteld dat je dagelijkse kost bestaat uit:

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit de beste combinatie is om snel en blijvend af te vallen zonder dat je veel last krijgt van honger (bron 1, 2, 3.). Met het 50 Dagen Programma kun je dus prima op een gezonde manier gaan afvallen.

Een dag uit het Koolhydraatarm 50 dagen Programma bestaat uit meerdere eetmomenten, namelijk:

Zoals je ziet zijn er dus voldoende eetmomenten. Hierdoor hoef je zeker geen honger te lijden met dit dieet.

De recepten uit KH 50 dagen programma zijn allemaal voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Wil je samen met je partner en/of kinderen afvallen? Dan kun je de recepten vermenigvuldigen met het aantal personen dat mee eet.

Hoewel dit programma specifiek voor vrouwen is bedacht, kunnen de meeste mannen het ook probleemloos volgen (en vaak zelfs nog iets sneller afvallen). In het programma lees je hoe je als man de menu's kunt aanpassen, mocht het standaard menu niet voldoende voor je zijn.

Wat is MakkelijkAfvallen (MA)?

MakkelijkAfvallen (MA) is een online platform voor mensen die op een gezonde manier willen afvallen. De visie van MA is dat goede voeding niet moeilijk hoeft te zijn. Wie het Koolhydraatarm 50 Dagen programma volgt kan rekenen op veel nieuwe inzichten over voeding en het lichaam. Hoewel het complexe materie is, houdt MA het graag begrijpelijk en toepasbaar. De inzichten die je opdoet, kun je toepassen door simpelweg de weekmenu's die je krijgt te volgen.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman de schrijver van 50 dagen Koolhydraatarm

Om een antwoord op deze vraag te kunnen geven, heb ik het internet afgestruind. Te beginnen bij de kamer van Koophandel. Het bedrijf van Niels staat ingeschreven als Niels Bosman Sales onder KVK nummer 60259922. Alle hier genoemde gegevens lijken te kloppen.

Niels is voor zover ik heb kunnen ontdekken op zijn linkedin geen diëtist of voedingswetenschapper. Wel blijkt uit zijn website dat hij zich goed heeft ingelezen over diëten en zich gespecialiseerd heeft in de koolhydraatarme levensstijl. Ook krijgt hij hulp van een paar afslankcoaches die werken bij MakkelijkAfvallen, namelijk Emmely van der Roer en Bob Dambruin. Eerder werkten ook diëtisten Amber ter Haar en Sierk Keuning bij MakkelijkAfvallen. Daarmee zit en zat er veel expertise in het team.

Op zijn eigen website zegt Niels Bosman dat hij altijd al geïnteresseerd is geweest in sporten, koken en gezond leven. In 2014 heeft hij uiteindelijk besloten om over zijn passie te gaan bloggen en werd de site MakkelijkAfvallen.eu "geboren".

Of Niels echt is gaan bloggen uit passie, of dat hij is gaan bloggen omdat hij een gat in de markt zag, is maar moeilijk te controleren. Wel is het zo dat Niels tenminste een jaar lang heeft geblogd zonder daarbij iets te verkopen. Dat spreekt in het voordeel van Niels. Als het hem alleen om het geld te doen was geweest dan had hij wel eerder al een product proberen te verkopen.

Is Niels Bosman te vertrouwen?

Uiteraard heb ik voor deze review - en om te testen of Niels te vertrouwen is - het boek besteld en de PDF's gedownload. Bij mijn proefbestelling ging alles goed en kreeg ik mijn product keurig digitaal geleverd. Wat dat betreft lijkt Niels dus goed te vertrouwen.

Ook heb ik de klantenservice gemaild om te kijken of ze snel antwoorden op vragen en klachten. Ook dit was gelukkig het geval. Ik had binnen enkele uren al een antwoord.

In de afslankbranche wordt nogal wat beweerd, en helaas vaak onder schuilnamen. Gelukkig blogt Niels Bosman onder zijn eigen naam en gebruikt hij ook zijn eigen foto's. Dit betekent dat hij achter zijn product staat. Dit blijkt ook wel uit de manier waarop hij met zijn klanten communiceert en het aantal mensen dat zijn programma al gevolgd heeft (al meer dan 45.000 mensen).

Verder vind ik het erg belangrijk dat je als klant altijd je geld terug kunt vragen bij Niels Bosman. Dus als je niet tevreden bent dan stuur je een mailtje en krijg je je geld teruggestort. Wat dat betreft loop je geen risico. Een duidelijk pluspunt.

Ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Wie zoekt op internet komt veel ervaringen tegen. Maar vaak is niet duidelijk wie er nou precies achter de websites zitten waarop die ervaringen staan. Ook is vaak niet duidelijk wat voor belangen zij hebben bij het schrijven van hun ervaringen. Daarom kies ik er voor om op sociale media op zoek te gaan naar ervaringen. Dit geeft een eerlijk beeld van de meningen van de echte kopers van het product.

In het geval van het Koolhydraatarm 50 dagen programma kom ik veel reviews tegen op sociale media. Het programma is niet voor niets al meer dan 40.000 keer verkocht en dus een bestseller te noemen.

Bijna alle ervaringen die ik online tegenkwam zijn positief. Hieronder vind je enkele van de ervaringen zoals ik ze aantrof op Facebook. Deze recensies zijn 100% echt, ik heb enkel de achternamen van de reviewers weggehaald om de privacy van deze mensen te beschermen.

Echte ervaringen met het Koolhydraatarm 50 programma

De meeste ervaringen en reacties die ik tegenkwam zijn positief, al zijn er ook negatieve reacties te vinden. Hier zie je hoe de negatieve en positieve recensies zich op Facebook tot elkaar verhouden.

Recensies van Niels Bosman en Makkelijk Afvallen

Met een gemiddelde van 4,5 op 5 sterren zijn er dus veel meer positieve dan negatieve ervaringen.

Veel negatieve reacties zijn uit het verleden. Dit zijn mensen die een echt boek verwachtten en dat destijds niet kregen. Voor de duidelijkheid: inmiddels kun je wel een echt boek bestellen en niet alleen meer het digitale programma.

De voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Hieronder lees je in het kort wat voor mij de voordelen en nadelen van het 50 dagen Koolhydraatarm Menu zijn:

De voordelen van het 50 dagen Koolhydraatarm Programma:

De nadelen van het 50 dagen Programma:

Conclusie: een goede koop of niet?

Als je mijn website al een tijdje volgt, dan weet je dat ik een voorstander ben van koolhydraatarm eten. Ook moedig ik mijn lezers aan om juist wat meer eiwitten te eten als ze willen afslanken. Deze combinatie van koolhydraatarm en eiwitrijk zorgt ervoor dat je sneller vet verbrandt en dat je bovendien minder honger hebt.

De recepten van Niels Bosman zijn precies volgens de formule die ik aanraad samengesteld: ze bevatten weinig koolhydraten en juist relatief wat meer eiwitten. Wel moet ik zeggen dat sommige recepten naar mijn zin wat te weinig koolhydraten bevatten. Dat de recepten zo weinig koolhydraten bevatten zal er wel voor zorgen dat je zeer snel zult afvallen. Dus als dat je doel is, dan is dat alleen maar een voordeel.

Is jouw doel:

Dan is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wat mij betreft een prima keuze.

Bekijk hier actuele kortingen voor het 50 dagen Programma


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl