Ervaringen met de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm (review)

Eerlijke ervaringen met de Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel belooft je om gemakkelijk een strakkere buik te krijgen zonder hiervoor naar de sportschool te hoeven gaan. Lijkt dit jou wel wat en overweeg jij om de Strakke Buik Bijbel te kopen? Dan raad ik je aan de review op deze pagina goed te lezen, want hier lees je wat mensen die het boek hebben gekocht vinden van de methode en of het voor hun gewerkt heeft. Daarnaast vertel ik je wat de nadelen en voordelen van dit boek zijn.

Ook lees je hier meer over de schrijver van het boek, Oscar Helm. Dit is een bekende afslank-blogger, die al een paar afslankboeken op zijn naam heeft staan, waaronder de Afslank Receptenbijbel. Zijn nieuwste boek is de Strakke Buik Bijbel (ook bekend onder de oude naam, de Buikspieren Bijbel van Glenn Goossens).

Wie op internet zoekt komt al snel de nodige positieve ervaringen met de Strakke Buik Bijbel tegen, zoals deze van El:

El over de Strakke Buik Bijbel

Verderop op deze pagina heb ik meer ervaringen van kopers verzameld. Hieronder lees je echter eerst wat je kunt verwachten als je de Strakke Buik Bijbel aanschaft.

Strakke Buik Bijbel met korting

Wat is de Strakke Buik bijbel voor boek?

De Strakke Buik Bijbel is een naslagwerk met oefeningen voor thuis en voedingsadviezen voor een strak en slank lichaam. Je kunt het boek als e-book (PDF) downloaden of als fysiek boek aanschaffen.

De methode in een notendop

Het boek richt zich - de naam zegt het al - op de buik. De oefeningen die je vindt in het boek zijn dan ook allemaal voor de buikspieren. De voedingsadviezen zijn echter niet alleen goed om vet op de buik te verbranden maar om overtollig vet over je hele lichaam kwijt te raken.

De Buik Bijbel geeft je zelf de keuze of je wilt gaan voor:

Het boek bevat 6 verschillende trainingsschema's, waardoor je zelf kunt kiezen met wat voor intensiteit je gaat werken:

Zo zijn er dus voor iedereen geschikte oefeningen in dit boek te vinden.

Verder zijn de buikspieroefeningen ingedeeld per buikspier zone. Dat betekent dat je in het boek oefeningen vind voor je onderste, schuine en rechte buikspieren en oefeningen voor de core.

Wat betreft het voedingsadvies geldt dat de methode erg flexibel is. In het boek vind je lijsten van producten die je het beste wel en het beste niet kunt eten. Je kunt daar vervolgens zelf mee aan de slag om je maaltijden samen te stellen. Ontvang je liever duidelijke instructies? Dan kun je er voor kiezen de 4 kant- en klare weekschema's op te volgen.

Daarnaast vind je in het boek 50 recepten voor ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden die je helpen om snel je buikvet te verbranden.

Ervaringen met de Strakke Buik Bijbel

Als je overweegt een product te kopen, dan wil je natuurlijk graag weten of het een goed product is. Om dat te testen ga ik bij reviews altijd op zoek naar ervaringen op fora en sociale media.

Hetzelfde heb ik gedaan voor de Strakke Buik Bijbel. Is dit product echt een geschikte methode om thuis - zonder dure sportschool of diëtist - een strakkere buik te krijgen?

Hieronder vind je de ervaringen zoals ik ze tegenkwam:

De ervaring van Ad met de Strakke Buik Bijbel Review van de Strakke Buik Bijbel

Ook veel van mijn lezers hebben de Strakke Buik Bijbel naar tevredenheid gebruikt, zoals bijvoorbeeld Marja (30 jaar):

"Ik wilde vooral geen six pack"
Veel producten richten zich op het krijgen van een wasbord of six pack. Dat was iets dat ik nu juist niet wilde. Wat ik wel altijd al gewild heb is een sexy en plat buikje. Ik ben nu 6 weken bezig met de Strakke Buik Bijbel, en mijn buik is strakker dan ooit!
Zeker het proberen waard! Groetjes, Marja

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm is het pseudoniem van de schrijver Oscar Helmstäter. Oscar heeft zijn naam ingekort omdat de volledige naam lastig te onthouden is voor veel mensen.

Oscar is afgestudeerd als sociaal psycholoog. Daarnaast heeft hij onlangs zijn diploma in de orthomoleculaire geneeskunde behaald. Tijdens die opleiding heeft hij naar eigen zeggen veel geleerd over voeding en gezondheid. Deze kennis probeert hij in zijn boeken op een toegankelijke manier te presenteren.

Is Oscar Helm te vertrouwen?

Om dit te testen (en deze review) te schrijven heb ik uiteraard het boek besteld. Dit werd bij mij keurig geleverd.

Ook vind je op internet veel positieve ervaringen met Oscar en zijn bedrijf S&H Uitgeverij. Hij lijkt dus prime te vertrouwen.

Wel vind ik het jammer dat Oscar probeert om een abonnement te verkopen (a 19,97 euro per maand) bij al zijn boeken. Het vinkje waarmee je dit abonnement afneemt staat bovendien standaard aan. Let hier dus op als je het boek wilt gaan kopen!

Een nadeel van de Strakke Buik bijbel, een upsell voor een abonnement

Het is jammer dat Oscar gebruik maakt van dit soort trucjes, want de Strakke Buik Bijbel is een goed boek dat geen marketingtrucjes nodig heeft.

De voordelen van de Strakke Buik Bijbel

Dit zijn wat mij betreft de grootste voordelen van deze methode:

De nadelen van de Strakke Buik Bijbel:

Dit zijn de belangrijkste nadelen van dit boek:

Conclusie: een goede koop of niet?

Veel mensen storen zich aan hun buikje. Is jouw buikje het lichaamsdeel waar je het minst tevreden over bent? Voor hen die al van alles geprobeerd hebben om hun buikje weg te werken is de Strakke Buik Bijbel een prima naslagwerk. Dit boek geeft je de richtlijnen om slimmer te eten. Daarnaast vind je in het boek vele oefeningen om je buik strakker en platter te maken.

Oefeningen voor alle buikspieren

Is het boek geschikt voor iedereen? Nee, dat denk ik niet. Ten eerste zul je er echt voor moeten gaan om succes te boeken. Er bestaan geen magische middelen om af te vallen, en ook de Strakke Buik Bijbel is geen wondermiddel. De methode werkt, maar je moet er wel voor gaan en er tijd in steken om je buikje kwijt te raken.

Daarnaast is het goed om je te bedenken dat de Strakke Buik Bijbel een methode voor thuis is. Sommige mensen zullen er de voorkeur aan geven om niet thuis te trainen maar in de sportschool. Voor deze groep zijn er betere boeken beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de FIT Methode.

Waar is de Strakke Buik Bijbel te koop en te downloaden?

De Strakke Buik Bijbel is direct bij de S&H uitgeverij te koop en te downloaden. Je kunt het boek dus voorlopig nog niet tegenkomen in je lokale boekwinkel of bij de Bruna of op Bol.com.

Op de site kun je kiezen tussen de e-book versie (PDF) en het fysieke boek. Je kunt veilig betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of een eenmalige machtiging.

Bekijk hier actuele aanbiedingen & kortingen voor de Strakke Buik Bijbel.


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl