Dieet Pro shakes: ervaringen, aanbiedingen & de voordelen en nadelen

Dieet Pro - ervaringen en de voordelen & nadelen

Dieet Pro is in 2023 een van de meest verkochte afslankshakes van Nederland en België. Alleen in Nederland al zijn er tienduizenden gebruikers van deze eiwitshakes. Overweeg je dit product te kopen? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over deze dieetshakes. Zo vind je hier de ervaringen van anderen met Dieet Pro en lees je wat de voordelen en nadelen van Dieet Pro zijn. Ook vind je hier actuele aanbiedingen.

Inhoudsopgave:


Ben je op zoek naar actuele Dieet Pro kortingen en aanbiedingen? Ik verzamel maandelijks de beste aanbiedingen: Slimme Start pakket voor 89,90 euro OP=OP op DieetPro.nl.

Ook vind je hier veel recente ervaringen (tussen 2018 en 2021) van anderen met Dieet Pro. Zoals deze ervaring van Joke die ik op Facebook tegenkwam:

Joke's ervaringen met Dieet Pro

Wat is Dieet Pro ?

Dieet Pro is een voedingssupplementen merk van het bedrijf Nutri Dynamics. Er worden diverse supplementen verkocht onder het Dieet Pro label, maar het merk is vooral bekend van de dieetshakes. Deze dieetshakes neem je ter vervanging van een maaltijd, bijvoorbeeld je lunch of ontbijt.

Het uitgebreide assortiment

Dit zijn de bekendste Dieet Pro producten in het kort:

Wat zit er in de Dieet Pro shakes?

De shakes van Dieet Pro zijn rijk aan eiwitten en bevatten weinig koolhydraten en vetten. Volgens de fabrikant helpt dit de stofwisseling te stimuleren en de eetlust te onderdrukken.

Dit zit er in de shakes van Dieet Pro:

Voedingswaarden en ingredienten van de dieet pro shakes

Dieet Pro is beschikbaar in 10 smaken

Je kunt de shakes in 10 smaken bestellen, namelijk:

Alle smaken zijn naar keuze te bereiden met water, (amandel)melk of yoghurt of een combinatie (bijvoorbeeld half water en half yoghurt). Ook kun je bijvoorbeeld fruit toevoegen aan de shake. In elke pot zit een maatschep zodat je precies de juiste hoeveelheid poeder gebruikt voor je shakes. Als je voor een van de startpakketten kiest dan krijg je een gratis shakebeker bij je aankoop. Hiermee kun je door te schudden makkelijk het poeder oplossen.

Weet je niet zeker welke smaak je het lekkerst vindt of wil je kunnen afwisselen met verschillende smaken? Dan is het Dieet Pro variatiepakket (proefpakket) misschien wat voor jou. In dit proefpakket zit van iedere smaak Dieet Pro een zakje van 22 gram.

Wil je direct een grotere verpakking aanschaffen? Je kunt het beste kiezen voor een van de klassieke en meer neutrale smaken, zoals vanille, banaan, chocola of aardbei. Voor deze smaken ben ik eigenlijk geen negatieve recensies tegengekomen, terwijl de meningen over de meer uitgesproken smaken soms wel verdeeld zijn.

Het Dieet Pro Eetschema en Weekmenu

Wil je snel en serieus afvallen dan raadt Dieet Pro je aan om hun eetschema en weekmenu te volgen. Het eetschema bestaat uit dagelijks 2 shakes, één 's morgens en één 's middags. Daarnaast eet je tussendoor diverse kleine gerechten en kun je gewoon avondeten.

Dieet Pro Schema voorbeeld

Het Dieet Pro eetschema ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Zoals je ziet zijn er binnen het Dieet Pro weekschema veel kleine eetmomenten. Dit maakt dat veel mensen het dieet makkelijker volhouden dan veel vergelijkbare eiwitdiëten.

Niet toegestane voedingsmiddelen

Dieet Pro is een redelijk vrij dieet, je mag bijvoorbeeld zelf kiezen wat je 's avonds eet. Voor het beste resultaat raadt Dieet Pro je echter aan om de volgende producten niet te eten:

De voordelen van Dieet Pro

Dieet Pro heeft een aantal grote voordelen vergeleken met andere dieetshakes:

Nadelen van Dieet Pro

Zoals alle dieetshakes heeft ook Dieet Pro zijn nadelen.

Heeft Dieet Pro bijwerkingen?

Er zijn veel voordelen aan het drinken van de DieetPro eiwitshakes, maar sommige mensen kunnen wel enkele kleine bijwerkingen ervaren. Sommige ingrediënten in shakes kunnen je een opgeblazen gevoel geven. Daarnaast kun je last krijgen van diarree als je te veel shakes op een dag neemt. Gelukkig kun je de meeste bijwerkingen voorkomen door de gebruiksaanwijzingen op te volgen en voldoende water te drinken.

Echte ervaringen met Dieet Pro

Wie op internet zoekt naar ervaringen met Dieet Pro komt veel ervaringen tegen die niet bepaald echt overkomen. Zo zijn er recensenten die je graag hun eigen product willen verkopen en daarom erg negatief schrijven over Dieet Pro.

Ik pak het hier anders aan, omdat ik je graag de ervaringen wil laten zien van mensen die Dieet Pro echt zelf hebben gebruikt. Daarom heb ik gekeken op Facebook naar ervaringen van echte mensen. Deze ervaringen zie je hieronder.

De meeste gebruikers van Dieet Pro zijn positief en hebben mooie resultaten behaald. Al kwam ik - zoals eigenlijk bij elk product - ook wel wat mensen tegen waarbij het dieet niet tot het gewenste resultaat leidde.

Hieronder vind je de ervaringen met Dieet Pro zoals ik ze in 2019 en 2020 tegenkwam.

Review van Dieet Pro Online ervaringen met de Dieet Pro eiwitshakes

Dieet Pro en Lisa Lois

Dieet Pro is bij veel mensen bekend door Lisa Lois. Zij was in 2009 de winnaar van het televisietalentenjachtprogramma X Factor. In 2015 besloot Lisa Lois dat ze haar leven wilde omgooien, een belangrijk doel was om veel af te vallen. Ze probeerde diverse diëten maar met weinig succes. Uiteindelijk kwam ze Dieet Pro tegen en is daarmee 30 kg afgevallen. Op televisie vertelde ze hierover, onder andere bij RTL Late Night, en zo werd Dieet Pro bij veel mensen bekend.

In de video hieronder vertelt Lisa Lois over haar afslankpogingen en hoe het haar uiteindelijk lukte om met Dieet Pro af te vallen en op gewicht te blijven. Ook deelt ze wat tips over hoe je kunt variëren met de shakes.


In 2020 lanceerde Lisa Lois ook haar eigen Dieet Pro pakket, genaamd Lisa's Choice. In dit pakket vind je 2 potten Dieet Pro, een potje groene thee capsules en een gratis shaker. Je kunt het Lisa's Choice pakket kopen op de website van DieetPro.

Waar is Dieet Pro te koop? + actuele aanbiedingen

Dieet Pro is te koop bij diverse verkooppunten, zowel online als in de winkelstraat.

De volgende verkooppunten verkopen DieetPro:

Toen ik zelf op onderzoek uitging kwam ik erachter dat lang niet elke drogisterij alle smaken op voorraad heeft. Bovendien zijn de potten soms slechts tijdelijk in het assortiment, dit is bijvoorbeeld geregeld zo bij Kruidvat. Het kan daarom in de winkelstraat even speuren zijn voor je de shakes vindt.

Het makkelijkste en goedkoopste is het dan ook om de shakes online te kopen. Er zijn verschillende opties om Dieet Pro aanbiedingen online aan te schaffen:

Let op met aanbiedingen van de kleinere online winkels. Vaak lijken de per pot prijzen erg aantrekkelijk, totdat je bij het afrekenen nog forse verzendkosten moet betalen (of minimaal voor 70 of 80 euro moet kopen). Bij de kleine partijen is de levertijd ook vaak slecht: Ik heb onlangs meer dan een week moeten wachten voordat ik mijn Dieet Pro potten binnen had van een online drogisterij.

Tips voor het beste resultaat met Dieet Pro

Om zoveel mogelijk af te vallen met Dieet Pro raadt de fabrikant het volgende aan:

Alternatieven voor Dieet Pro

Er zijn veel verschillende soorten eiwitshakes op de markt. Voor wie wil afvallen is Dieet Pro echter wat mij betreft de beste keuze. Waarom? Dat komt door de samenstelling van de shakes. Ik weet niet hoe ze het gedaan hebben, maar er zit in Dieet Pro vaak evenveel eiwit, maar minder koolhydraten en calorieën dan in vergelijkbare shakes. Dat betekent dat je sneller resultaat zult zien met Dieet Pro dan met alternatieven.

Wil je toch graag eens iets anders proberen dan Dieet Pro? Dit zijn wat mij betreft de beste alternatieven:

Lees ook mijn review over Body & Fit koolhydraatarme afslankproducten.

Tot Slot: is DieetPro goed?

Als je overweegt om Dieet Pro te proberen dan wil je vast graag weten of dit product een goede koop is of niet. Het korte antwoord: Als je graag met shakes, snel en goedkoop wilt afvallen dan is Dieet Pro wat mij betreft een goede koop.

Betekent dat, dat dit de beste manier is om af te vallen? Nee, ik geloof dat afvallen met echte en gezonde voeding uiteindelijk altijd beter is. Maar dit duurt ook langer natuurlijk. Heb je daar niet het geduld voor, dan kun je op een veilige en effectieve manier kiezen voor Dieet Pro. Van de shakes die ik heb geprobeerd en gezien is dit absoluut de beste om snel af te vallen. Niet voor niets is Dieet Pro al vier jaar op rij het best verkochte dieetproduct in drogisterijen en gezondheidswinkels.

Ik raad je aan om voor de Dieet Pro shakes te gaan en daarbij eventueel het glucomannan supplement. Glucomannan kan een goede aanvulling zijn als je bang bent dat je erg veel trek zult krijgen tijdens het dieet. De overige supplementen, zoals visolie, multivitamines en groene thee capsules, helpen bij de meeste mensen nauwelijks bij het afvallen, terwijl ze wel redelijk duur zijn. Deze kun je dus laten liggen.

Let op met aanbiedingen

Veel online drogisterijen lokken je met interessante kortingen per pot, maar vervolgens moet je wel verzendkosten betalen als je niet voor tenminste 70 euro of meer bestelt. Met de verzendkosten erbij komen veel aanbiedingen daarmee op een hoger bedrag uit dan wanneer je Dieet Pro direct bij de producent koopt. Dit is vooral het geval met de startpakketten met gratis shaker. Ook is de levertijd bij de online drogisten vaak wat langer.

Proberen? Actuele aanbiedingen vind je hieronder. Zoals:


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl