Smoothie Afslank Plan ervaringen - snel afvallen met Jasper Alblas?

Recensie van het Smoothie Afslank Plan & Pro Pakket ( hardcover en PDF)

Het Smoothie Afslank Plan (PDF & Hardcover) is een methode om snel af te vallen. Dit plan draait, zoals de naam al zegt, om smoothies. Het wordt verkocht als los boek, maar ook als onderdeel van het Afslank Pro Pakket samen met het 7x7 Afslank Receptenboek. Jasper Alblas duikt op veel plekken op het internet op. Is dit omdat zijn methodes zo goed werken? Of is Jasper erg goed in het marketen van zijn producten? Om dit te onderzoeken heb ik het Smoothie Afslank Plan en Afslank Pro Pakket voor je onderzocht.

In deze review vind je de voordelen en nadelen van Jasper's producten en lees je de ervaringen van kopers van zijn boeken.

Wie is Jasper en wat is zijn visie?

Jasper Alblas is een van de meest bekende afslankbloggers van Nederland. Op zijn blog schrijft hij over afslanken met natuurlijke en koolhydraatarme voeding.

Jasper heeft diverse kookboeken uitgebracht met recepten die je helpen om slank te worden of op gewicht te blijven

Op deze pagina sta ik vooral stil bij het Smoothie Afslank Plan, een review van het 7x7 Afslank receptenboek vind je hier.

Hieronder vind je de voordelen en nadelen van het Smoothie Afslank Plan en de ervaringen van mensen die het plan al gevolgd hebben, zoals Hannie.

Recensie van Hannie

Verderop op deze pagina staan nog veel meer ervaringen.

Wat is het concept achter het Smoothie Afslank Plan dieet?

Het Smoothie Afslank Plan is gebaseerd op het gebruik van smoothies ter vervanging van maaltijden. Smoothies zijn koude drankjes op basis van gepureerd fruit en groenten. Naast groenten en fruit kunnen er ook noten, zaden, specerijen en kruiden in een smoothie worden verwerkt. Smoothies bevatten een hele hoge concentratie aan voedingsstoffen en vaak meer dan 100% van de aanbevolen hoeveelheid groenten en/of fruit.

Het Smoothie Afslank Plan is op twee pijlers gebouwd:

Om dit te bereiken heeft Jasper drie programma's in zijn smoothie boek opgenomen:

Mooie beloftes natuurlijk, maar werken ze ook? Daar ga ik zo op in, maar eerst wil ik wat meer vertellen over de inhoud van het boek.

Waaruit bestaat het Smoothie Afslank Plan?

Het digitale Smoothie Afslank Plan in PDF

Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit een pakket dat je krijgt thuisgestuurd, en een paar e-books die je op elk digitale apparaat kunt bekijken. Dus zowel op je mobiele telefoon, computer, e-reader of tablet.

Het Smoothie Afslank Plan is niet zozeer een smoothie-receptenboek, als wel een complete afslankmethode met een menu-plan. Je kunt het boek overigens wel prima gebruiken als smoothie-receptenboek (dat doe ikzelf ook). Het Smoothie Afslank Plan bevat namelijk diverse smoothie recepten voor je ontbijt, je lunch, als maaltijdvervanger, als snack en zelfs als toetje. Als je kinderen hebt dan is het fijn om te weten dat er ook speciale recepten voor kinderen in het boek staan.

Het Smoothie Afslank Plan bevat naast smoothie recepten voor elk moment, ook:

Volgens Jasper zouden de smoothies uit dit boek niet alleen je vetverbranding moeten stimuleren. De smoothies zijn ook nog eens:

In het plan vind je naast de programma's en de recepten ook de 6 stappen die je helpen om het boek op een zo goed mogelijke manier te gebruiken.

In het bonusgedeelte vind je daarnaast nog een heel aantal kindersmoothie recepten met leuke namen zoals: De Willie Wortel Smoothie en de Monster Smoothie. Ook staan er een aantal smoothies in de bonus die je kunt bereiden als je een vreetbui voelt opkomen. Ten slotte staan er tips in het boek om je lichaam te detoxen en om het geheime wapen tegen overgewicht - vasten - toe te passen.

Kun je afvallen met Smoothies (en het Smoothie Afslank Plan)?

Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik een grote fan ben van groene smoothies. Wat mij betreft is het de makkelijkste manier om gezonder te gaan eten en je stofwisseling te versnellen. Ik zie in de praktijk dat het werkt, onder andere bij veel van mijn lezers, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Het bewijs dat je met groene smoothies kunt afvallen is overtuigend.

Maar hoe zit het met Smoothie Afslank Plan? In plaats van een smoothie per dag drink je met dit Afslank Plan namelijk meerdere smoothies per dag, en als volledige maaltijdvervangers.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: met het Smoothie Afslank Plan kun je heel snel afvallen. Maar daar is wel een grote kanttekening bij te plaatsen: je moet er echt voor gaan en je aan het programma houden. Dit kan best lastig zijn, omdat je sommige maaltijden gaat vervangen voor een smoothie. Ik zou je daarom aanraden om het programma te gaan volgen op een moment dat jou goed uitkomt.

Voor wie is het Smoothie Afslank Plan bedoeld?

Jasper Alblas zegt dat zijn boek geschikt is voor alleenstaanden, singles, stelletjes en families. Op zich niet zo gek, want hij wil natuurlijk graag zijn plan aan zoveel mogelijk mensen verkopen.

Voor de meeste mensen is het boek inderdaad een goede keuze: voor vrijwel iedereen is er in dit boek wel een geschikt smoothie-programma te vinden. De uitzondering op deze regel geldt voor de mensen die zeer lichamelijk actief zijn, en bijvoorbeeld voor hun werk erg veel lopen of tillen. Aan hen raad ik dit programma niet aan, omdat ze misschien te weinig energie zullen binnenkrijgen en moe en lusteloos kunnen worden.

Daarnaast is het wat mij betreft niet aan te raden om kinderen een van de programma's te laten volgen, omdat die wel erg streng zijn. Wel is het prima om je kind af en toe een smoothie voor te zetten.

Wat maakt het Smoothie Afslank Plan anders dan andere smoothie receptenboeken?

Op het eerste gezicht lijkt het Smoothie Afslank Plan het zoveelste smoothie receptenboek. Toch is dit niet zo. In tegenstelling tot veel smoothie receptenboeken bevat het Smoothie Afslank Plan namelijk complete menuplannen die zorgvuldig zijn samengesteld. Zo krijg je altijd de meest optimale combinatie van voedingsstoffen binnen. En ja, dat verschil zul je merken kan ik uit ervaring vertellen.

Ook vind je in het boek en de bonus diverse smoothies die je in specifieke situaties, zoals tijdens een vreetbui, kunnen gaan helpen. Dat heb ik nog niet eerder gezien.

De voordelen van het Smoothie Afslank Plan

De auteur Jasper Alblas

Het Smoothie Afslank plan is een no-nonsense methode om snel af te vallen. Je vindt in het boek duidelijke recepten, boodschappenlijstjes en complete menuplannen. Door de drie verschillende programma's in het boek is er altijd een programma dat goed bij jou past.

Een groot voordeel van dit plan is dat alles 100% natuurlijk en gezond is. Je maakt de shakes zelf van groenten, fruit en andere verse ingrediënten. Dit in tegenstelling tot veel andere diëten waarbij je meer kunstmatige troep binnenkrijgt.

Doordat alles puur natuurlijk is en zoveel groenten en fruit bevat zul je waarschijnlijk niet alleen afvallen, maar ook een mooiere huid en betere stoelgang krijgen. Veel mensen laten dit ook weten in hun recensies van het programma.

De nadelen van het Smoothie Afslank Plan

In de eerste versie van het Smoothie Afslank Plan ontbraken de recepten voor maaltijden die je naast de smoothies kunt eten. In de nieuwste versie staan deze recepten er gelukkig wel in. Daarmee is het grootste nadeel van de eerste versie van dit plan inmiddels verbeterd. Daar ben ik erg blij mee.

Het grootste nadeel van de tweede versie van dit Afslank Plan is dat het niet voor iedereen op elk moment even geschikt is. Als je erg lichamelijk actief bezig bent, bijvoorbeeld voor je werk, dan kan het zijn dat de smoothies in dit boek niet voldoende zijn om de dag door te komen.

Een ander nadeel vind ik dat de recepten vaak voor 1 persoon zijn. Als je samen wilt afvallen dan moet je soms nog een beetje rekenen om de porties dubbel zo groot te maken.

Ervaringen met het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas

Om te onderzoeken of mensen goede ervaringen hebben met het Smoothie Afslank Plan heb ik het internet afgestruind naar ervaringen. Deze ervaringen vind je hieronder.

Daarnaast heb ik ook nog wat reacties op Facebook opgezocht, die vind je hieronder.

Ervaringen op Facebook met het Smoothie Afslank Plan

Conclusie: is het Smoothie Afslank Plan een goede koop of niet?

Het Smoothie Afslank plan is een goed doordacht en uitgebreid afslank plan. Het is gericht op een snel maar toch gezond afslankresultaat.

Realiseer je goed dat het drinken van smoothies in plaats van het eten van een vaste maaltijd in het begin even wennen zal zijn. Gelukkig bereiken veel mensen zulke goede resultaten dat ze deze bijwerkingen op de koop toenemen.

Wil je snel afvallen voor een vakantie of andere gebeurtenis? Of gewoon om zo snel mogelijk beter in je vel te zitten?

Wil je meer groenten en fruit eten en gezonder worden?

Dan kan ik je het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas zeer aanbevelen. En bevalt het plan niet dan krijg je gewoon je geld terug. Tot 30 dagen na aankoop kun je met een simpel mailtje je geld terugvragen.

Lees meer over het Smoothie Afslank Plan.

Begin nu met het Smoothie Plan


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl