Gratis en gezond dieet schema

Gezond eten met dieet schema

Vind je het fijn om precies verteld te krijgen wat je moet eten om af te vallen? Je bent niet de enige. De afgelopen maanden hebben we geregeld mailtjes ontvangen met het verzoek om een weekmenu samen te stellen. We zijn aan de slag gegaan, et voila, je kunt nu gratis ons weekmenu downloaden.

Dit weekmenu bestaat uit een weekoverzicht met maaltijden, tussendoortjes en enkele simpele 'eetregels'.

Het dieet schema is gebaseerd op drie basis elementen:

Bij het samenstellen van het menu is rekening gehouden met wetenschappelijke kennis over afvallen. Daarnaast is er gepoogd om de voedingsmiddelen dusdanig te variëren dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Het is dus een gezond dieet schema.

Waarom een dieet schema?

Door je te houden aan een menu is de kans kleiner dat je 'de fout' ingaat. Daarnaast is een weekmenu een goede manier om te 'leren' wat je zoal kunt eten om af te vallen. Nadat je de eerste week exact hebt gevolgd kun je in de weken daarna combineren met de maaltijden en tussendoortjes en voor je zelf ontdekken wat je lekker vind en waarmee je afvalt. Kijk ook naar de ingrediënten van de verschillende maaltijden en combineer naar eigen inzicht.

Download het weekmenu gratis

Het weekmenu kan gratis worden gedownload. Dit werkt heel eenvoudig, druk op de knop hieronder om te beginnen.

Gratis weekmenu

Download je weekmenu

Om het menu te kunnen openen heb je een PDF-lezer nodig zoals Adobe reader. Op verreweg de meeste pc's staat dit programma voorgeinstalleerd. Mocht het toch niet lukken om het bestand open te maken dan kun je hier adobe reader downloaden.

Andere complete weekmenu's

Er zijn diverse goede dieetboeken met weekmenu's die ik je ten harte kan aanbevelen. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende dieetboeken:

Mijn wens voor jou in 2023:

De auteur
  • Een gezond en slank lichaam dat in balans is. Zonder jezelf uit te hongeren, zonder calorieën te tellen en zonder jezelf af te beulen in de sportschool.
  • Een gezonder voedingspatroon, dat zowel lekker als voedend is en makkelijk vol te houden.
  • Een stofwisseling die er voor zorgt dat je vet verbrandt in plaats van opslaat.
  • Maar vooral: de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, te doen wat je wilt doen en te dragen wat je wilt dragen.

Laten we dit samen bereiken! Doe nu gratis mee en ontvang mijn afslankcursus in je inbox. Vandaag ontvang je bovendien direct een gratis e-boek met recepten bij je aanmelding.


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl