Project Gezond: review en ervaringen

Mijn Project Gezond recensie

Project Gezond is een van de meest bekende dieetmethodes van 2023. Het bestaat uit een online platform en boeken. In korte tijd verkocht de auteur Natalia Rakhorst 50.000 exemplaren van haar eerste boek (Afvallen met gezond en vooral lekker eten). Inmiddels is er ook een tweede boek (Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2), dat wederom in de bestsellerlijsten staat. Wat maakt deze boeken zo populair? Hoe werkt dit dieet en wat zijn de voordelen en nadelen van project gezond?

In deze review lees je of je met dit dieet inderdaad lekker kunt eten en afvallen. Ook lees je voor wie deze boeken een goede koop zijn en voor wie juist niet. Tenslotte vind je hier enkele ervaringen van mensen die deze methode hebben gevolgd, zoals bijvoorbeeld Sandra:

De ervaring van Sandra met Project Gezond

Wat is Project Gezond?

Project Gezond werd in 2015 opgericht door het echtpaar Natalia en Walter Rakhorst. In 2015 besloot Natalia dat zij iets anders wilde gaan doen, namelijk dieetadvies geven. In eerste instantie was het idee om dit een-op-een te gaan doen. Tijdens een paar avonden brainstormen kwamen Natalia en Walter echter op het idee om hier een online programma van te maken om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Project Gezond was hiermee geboren: een online platform voor mannen en vrouwen die willen afvallen met gezond en lekker eten.

Natalia en Walter Rakhorst

Project Gezond volgt niet een specifieke dieetvorm zoals koolhydraatarm, eiwitrijk, vetarm, vetrijk of vegetarisch eten. De recepten blijven erg dicht bij wat een gemiddelde Nederlander of Vlaming dagelijks eet. De recepten en weekmenu's zijn daarmee een beetje te vergelijken met die van bijvoorbeeld Sonja Bakker.

De basis van Project Gezond zijn gezonde weekmenu's. Deze weekmenu's zijn er in 4 varianten, afhankelijk van je dagelijkse behoefte en je afslankdoel (1.250, 1.500, 1.800 en 2.100 calorieën). In eerste instantie werden de menu's alleen digitaal via een online abonnement aangeboden. In 2017 besloten Natalia en Walter echter om voor de liefhebbers ook een fysiek boek te maken. Dit werd een groot succes en daarom volgde er een tweede boek in 2018.

De meeste mensen die anno 2023 met Project Gezond aan de slag gaan, volgen niet het online programma maar kopen een van de boeken, of allebei. Hieronder lees je waar de boeken uit bestaan.

Boek 1: Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Het eerste boek is een stevig en mooi vormgegeven hardcover kookboek van ruim 200 pagina's. Dit is wat je in het boek aantreft:

Boek 2: Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2

Boek twee is wederom een mooi vormgegeven hardcover boek. Dit is wat je in dit boek aantreft:

Overige boeken van Natalia Rakhorst

Naast de twee Project Gezond boeken heeft Natalia Rakhorst nog een aantal boeken uitgebracht. Dit zijn:

Bekijk en bestel alle boeken hier met korting.

Voordelen van Project Gezond

Dit zijn wat mij betreft de voordelen van de Project Gezond methode:

Nadelen van Project Gezond

Dit zijn wat mij betreft de nadelen van de Project Gezond methode:

Ervaringen en resultaten Project Gezond

Als ik een review schrijf dan kijk ik ook altijd even op sociale media en websites naar de ervaringen van mensen die de methode al gevolgd hebben.

In het geval van Project Gezond mogen de resultaten er zijn. Er zijn ontzettend veel positieve reviews te vinden en praktisch geen negatieve. Op bol.com halen beide boeken een gemiddelde score van 4.8 uit 5 en dat op meer dan 600 reviews. Daaruit blijkt wel dat Project Gezond echt werkt voor veel mensen.

Hieronder vind je wat ervaringen en zie je de resultaten van mensen die succesvol zijn afgevallen met Project Gezond.

Enkele Project Gezond recensies

Resultaat met de boeken van Natalia Rakhorst

Conclusie: voor wie is Project Gezond geschikt?

Wil je graag afvallen zonder strenge dieetregels en hou je van de gemiddelde Nederlandse kost? Dan is Project Gezond waarschijnlijk een goede keuze. Vind je de gemiddelde Nederlandse kost niet zo lekker of volg je liever een dieet met duidelijke regels (bijv. zo weinig mogelijk koolhydraten)? Dan zijn deze boeken waarschijnlijk niet zo geschikt voor je.

Een ding is na het lezen van de boeken en het onderzoeken van de ervaringen van anderen me duidelijk geworden: Project Gezond werkt. Veel mensen behalen goede resultaten met deze dieetmethode. Bovendien heb je er niet veel voor nodig en is het niet duur. Koop een van de boeken en je kunt direct beginnen.


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl