Vitadis Slanker Leven Plan ervaringen: voor- & nadelen

Belangrijke Update: Vitadis Healthcare is per mei 2017 failliet verklaard.

Bekijk mijn overige reviews voor producten die op die van Vitadis lijken:

Afvallen met het Vitadis dieet

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een populair eiwitdieet. Zoals je wellicht al is opgevallen worden de producten van Vitadis op veel plaatsen aangeprezen. Maar is dit eigenlijk wel terecht? En wat zijn de ervaringen van anderen met het Slanker Leven Plan? Kun je echt snel afvallen met Vitadis? Op deze pagina krijg je een antwoord op deze vragen en zie je wat de ervaringen van kopers zijn.

Wat is het Vitadis Slanker Leven plan voor dieet?

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een redelijk nieuw dieet. Het richt zich op de voordelen van eiwitten om snel af te vallen. Ik was al bekend met succesvolle voorgangers, zoals Prodimed en Dr Frank, die gebaseerd zijn op de aanname dat je door middel van het eten van eiwitten makkelijker kunt afvallen. Deze internationale diëten hebben al veel volgers vergaard in het afgelopen jaar.

De kracht van een dieet met veel eiwitten is dat je zonder honger snel vet kunt verbranden. Het idee is dat een mens veel eiwitten nodig heeft om zich energieker te voelen, het hongerige gevoel uit te bannen en spiermassa te behouden. Door veel eiwitten te eten wordt het makkelijker om het verlangen naar extra eten te onderdrukken.

Waaruit bestaat het Vitadis eiwitdieet?

Bij het Vitadis Eiwitdieet ontvang je een groot assortiment hoogwaardige eiwitrijke producten. Van koolhydraatarme pasta's tot brownies en van hartige wafels tot soepen. In totaal kun je beschikken over bijna 90 hoogwaardige producten.

Je ontvangt van Vitadis je ontbijt, de lunch en snacks. Het avondeten kun je gewoon zelf koken met behulp van de bijgeleverde recepten. Dit is natuurlijk vooral handig als je een gezin hebt. Zij kunnen gewoon mee-eten en hoeven niet aan de shakes of repen.

Ervaringen met Vitadis

Als je van plan bent om een dieetproduct zoals het Vitadis Slanker Leven plan aan te schaffen, dan wil je natuurlijk graag weten of het dieet werkt en zijn geld waard is. Daarom heb ik op internet voor je gekeken naar de ervaringen van echte mensen met Vitadis. Veel van de ervaringen zijn positief.

Ervaring met het Slanker Leven plan van Tina

Ervaring met Vitadis van Rick


Ook cabaretier Jochem Myjer is 10 kilo afgevallen met behulp van Vitadis. Veel mensen dachten dat het ging om een reclamestunt, maar Jochem beweert zelf dat dat niet zo is.

Jochem Myjer over Vitadis


Negatieve ervaringen met Vitadis

Ook kwam ik enkele slechte ervaringen tegen op Facebook en andere plekken. Deze negatieve ervaringen hangen vooral samen met de bezorging en afhandeling van bestellingen. Ik ben niemand tegen gekomen die klaagt over dat het dieet niet werkt.

Overigens lijkt het er op dat Vitadis Healthcare zijn best doet om klachten en slechte ervaringen op een goede manier af te handelen.

Negatieve ervaring


Je vraagt je waarschijnlijk af hoe de negatieve ervaringen zich verhouden tot de positieve ervaringen. Dat is goed te zien bij de Facebook reviews.

Facebook reviews


Zoals je kunt zien zijn er veel meer mensen met positieve dan met negatieve ervaringen.

Mijn ervaring met het Vitadis dieet

Ook ik heb het Vitadis Slanker Leven Plan mogen proberen. En dat was niet het eerste dieet dat ik probeerde. Sinds ik schrijf voor deze site heb ik tientallen verschillende afvalmethodes gevolgd. In veel gevallen lukte het me om af te vallen. De eerste weken ging ik als een speer. Ik dronk fruitige shakes en at bijna niets. Uiteindelijk hield ik het niet vol en begon ik weer te eten en kwam weer kilo's aan. Het bekende jojo-effect. Ik was daarom enigszins sceptisch toen ik startte aan het startpakket fase 1 van het Vitadis slanker leven plan.

Na de eerste week had ik echter al door dat het ditmaal kon lukken. Ik merkte dat het eiwitdieet een positieve invloed had op mijn energie en vetpercentage. In tegenstelling tot crashdiëten mocht ik dagelijks meer calorieën innemen. Zo'n 1100 in plaats van 500.

Het grootste verschil zit echter in het veranderende voedingspatroon. Het Vitadis slanker leven plan moedigt deelnemers aan om voornamelijk eiwitten te eten. Hierbij geldt de aloude regel: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het startpakket levert de juiste voeding aan voor een goed ontbijt. Ik merkte al snel de positieve effecten.

Ik viel niet alleen enkele kilo's af, maar ook een paar andere zeer belangrijke aspecten van het Vitadis dieet spraken me erg aan:

  1. Ik voelde me fit en energiek
  2. Het hongergevoel was nooit aanwezig
  3. Ik verloor geen spiermassa
  4. Ik mocht gewoon avondeten met mijn vrienden
  5. Ik hoefde me niet in het zweet te werken in de sportschool

Je bent vast benieuwd wat mijn eindresultaat was. Uiteindelijk viel ik in 10 dagen bijna 3,5 kilo af.

Wat kost het Vitadis Slanker Leven Plan per dag?

Ik heb het Vitadis Slanker Leven Plan Fase 1 geprobeerd. Dit pakket kost 87 euro voor 10 dagen, wat dus zeker niet goedkoop is. Maar het voordeel is dat je wel bespaart op je boodschappen. Je hoeft immers geen ontbijt, tussendoortjes en lunch te kopen, want die krijg je bij het Slanker Leven Plan.

Ik bespaarde ongeveer 40 euro op mijn boodschappen in de 10 dagen dat ik Fase 1 doorliep. Dat betekent dat het dieet me effectief maar zo'n 47 euro kostte. Oftewel zo'n 4,70 euro per dag.

Maakt Vitadis zijn beloftes waar?

Vitadis belooft de mensen die het dieet plan aanschaffen het volgende:

De voordelen van het Vitadis dieet

Het Vitadis Slanker Leven Plan biedt enkele voordelen ten op zichte van andere diëten.

De nadelen van het Vitadis Slanker Leven Plan

Geen enkel dieet is zonder nadelen en zo dus ook niet het Vitadis dieet.

Conclusie: mijn mening over het Vitadis eiwitdieet

De voordelen volgens Vitadis zelf

Het Vitadis dieet is wat mij betreft een uitstekend dieet voor mensen die gemakkelijk en zonder honger een paar kilo willen verliezen. Bijvoorbeeld voor een feest, vakantie of andere speciale gelegenheid.

Mijn ervaring met de service, bezorging en het resultaat van het dieet waren bovendien erg positief.

Wil je Vitadis proberen? Ik raad je aan om te beginnen met Fase 1 en niet een van de andere producten van Vitadis.


Door: Benne Holwerda | Laatst gewijzigd:

Ontwikkeld door jannico.nl